🚚Doprava ZDARMA! Pro objednávky nad 1500 Kč.

Den otců je za dveřmi! Připravte jim překvapení

Muži mají jedno společné, preferují kvalitu před kvantitou. Pokud s nimi kosmetický produkt souzní rádi mu zůstanou věrní v podstatě na věky. O tom, že skincare nemusí být žádná složitá věda a že česká beauty scéna může úspěšně konkurovat globální konkurenci, vás přesvědčí pestré pánské portfolio Havlíkovy Apotéky.

ÚSPĚŠNÝ MUŽ je pravděpodobně nejčastější společenské očekávání, to si však nese svoji daň. Náš stejnojmenný krém je určen primárně pro muže, kteří na své pleti pozorují první vrásky. Je vhodný pro jakýkoli typ pleti, zejména pro tu, která je namáhána suchým kancelářským vzduchem.

Kdo by si nepřál být, VĚČNĚ PRUŽNÝ. Aplikace pleťového séra se může zdát mnohým mužům výraznou nadstavbu denní rutiny, můžeme však potvrdit, že našemu vysoko koncentrovanému hydratačnímu koktejlu a nízkomolekulární kyselinou hyaluronovou podlehlo nejedno nezlomné mužské srdce.

ÚSPĚŠNÝ MUŽ

VĚČNĚ PRUŽNÝ

 

Uhrančivý POHLED LOVCE. Jak před časem napsali v magazínu Esquire, mamuty nejspíš lovit nebudete, ale i městská džungle si žádá dravý a energický pohled. Náš oblíbený oční krém je ekvivalentem „rostlinného energeťáku“ obsahuje látku early boost, mateří kašičku, rakytníkový extrakt a mák setý.

Cítíte se jak DOKONALÝ KAVALÍR? Pokud ne a občas Vás pleť dokáže pořádně potrápit s nedokonalostmi určitě nepřehlédněte následné hlášení. Krém DOKONALÝ KAVALÍR byl vyvinut pro problematické a smíšené typy pletí. Jeho lehká, rychle vstřebatelná konzistence je předurčena pro použití pro pleť s mastící se T-zónou a vysušenými místy.

UMÝT, OHOLIT A JÍT! Samotný název produktu leccos napoví. Lehce pěnivý čisticí gel odstraní všechny nečistoty, smog a přebytečný maz, aniž by už tak holením namáhanou tvář podráždil nebo zanechal vysušenou.

POHLED LOVCE

DOKONALÝ KAVALÍR

UMÝT, OHOLIT A JÍT!