🚚Doprava ZDARMA! Pro objednávky nad 1 500 Kč

Dokonalá pokožka těla, 4x jinak? Ano slyšíte správně.

Ačkoliv se zdá, že nás letos jaro vynechalo ze svého programu léto nám dává naději, že vše plnohodnotně doženeme. Hydratovaná pokožka těla je naší ozdobou a my jsme naše novinky domysleli do posledního detailu! Ponořte se s námi do tajů jejich nepřehlédnutelný účinků.

KONEC STRIÍM! Ruku na srdce, kdo by si nepřál vyretušovat tyto cestičky krásy z našeho bříška nebo stehen? Náš nový výživný tělový balzám s aktivní látkou StrioverTM, Fucocert®, bambucký máslem a kokosovým olejem je vhodný pro všechny ženy nebo nastávající maminky, které si přejí zabránit vzniku strií nebo zjemnit strie existující. Tělový balzám hluboce hydratuje čímž zvyšuje elasticitu pokožky, která je jako prevence strií klíčovým faktorem.

NEPODDAJNĚ SVŮDNÁ. Tělové mléko se svými 200ml zatočí s dehydratovanou pokožkou, kterou zjemňuje, zklidňuje, zbavuje zčervenání a pocitů podráždění. Aktivně obnovuje kožní bariéru a je vhodné po koupeli nebo depilaci. Obsahuje klinicky ověřenou aktivní látkou Fucocert® (která zaručuje dlouhodobou hydrataci pokožky), bambucké máslo a jitrocel kopinatý. Nezanechává na pokožce mastný film a díky obsahu esenciálního oleje jemně voní po heřmánku.

 

1minutový HYDRATAČNÍ TĚLOVÝ KRÉM, protože není čas ztrácet čas. Náš nejnovější tělový krém zažene žízeň suché pokožce díky obsahu aktivní látky Pentavitin®, AntileukineTM 6, kyseliny hyaluronové, skvalanu, bambuckého másla, meruňkového, arganového a kokosového oleje. Hloubkově hydratuje pokožku celého těla a dá jí „napít“. Díky jemné konzistenci emulze se krásně vstřebá do 1 minuty. Nanášejte na pokožku něžně, jemně a s láskou. Hýčkejte své tělo pravidelně a řekněte mu, jak je nádherné a jak moc ho milujete.

ZKLIDŇUJÍCÍ A ZPEVŇUJÍCÍ MLÉKO PO OPALOVÁNÍ. Opalování urychluje stárnutí buněk a vede k poškozené, vyprahlé pleti s výskytem vrásek a pigmentace. Pokožce chybí hydratace, bývá začervenalá a prahne po vitamínech a vláze. Tělové mléko díky obsahu aktivní látky AntileukineTM 6, bisabololu, aloe vera, panthenolu, měsíčku a bambuckého másla krásně zklidní zarudlou a podrážděnou pokožku a pomůže ji dostatečně zpevnit, osvěžit a hydratovat.