🚚Doprava ZDARMA! Pro objednávky nad 1500 Kč.

Pleťová maska Červená řepa, poklad s překvapivými účinky

Červená řepa je skutečný dar matky země, speciálně v naší nadmořské výšce. Hraje nejen důležitou roli pro pročištění krevního oběhu a celkovou detoxikaci těla, ale dokáže i neočekávané divy s naší pletí. Povzbuzující ranní krémová maska s výtažkem AKOWELL™ ENERGY (červená řepa a ginkgo biloba) dodává pokožce energii, vyživuje ji a činí ji pružnější. Je bohatá na draslík, vápník, železo, zinek, sodík, hořčík nebo vitamíny B, C a E. Křemík obsažený v řepě pomáhá posilovat pojivovou tkáň a stěny cév.

 

AKOWELL™ ENERGY, kombinace červené řepy a ginkgo biloby zesiluje okysličení pokožky. Tato složka, čerpající ze síly betaninu, terpenů a flavonoidů, zvyšuje energii na buněčné úrovni, chrání kapilární oběh a působí proti oxidativnímu stresu. Tím je rázem vaším ideálním produktem pro unavenou a stresovanou pleť. Mezi další obsažené složky patří Bambucké máslo, Slunečnicový olej a Vitamín E.

Co očekávat po použití naší ranní masky ČERVENÁ ŘEPA? Pokožka bude po nanesení na neomytou pokožku a 3 minutách působení krásně hydratovaná, sametově hebká, energizovaná a viditelně vyživená. Chvála červené řepě!

 

Doporučujeme vyzkoušet:


Zázrak na akné
Zobrazit více


1minutový hydratační tělový krém
Zobrazit více


Bylinná osvěžující a hydratační voda
Zobrazit více