🚚Doprava ZDARMA! Pro objednávky nad 1500 Kč.

Noční pleťová maska Hezké sny

Zatím, co naše tělo odpočívá a nabírá síly na další den, pokožka zahajuje noční směnu. Noční masky možná nejsou standardem vaší večerní rutiny, avšak přináší nespočet benefitů. Naše pleť díky očistným procesům vylučuje vše, co do těla nepatří. Regenerační krémová maska Hezké sny s kyselinou hyaluronovou na pleť působí blahodárně celou noc. Obsahuje klinicky ověřenou aktivní látku ALGAKTIV ® GenoFix Nite pro vypnutí pleti, redukci vrásek, hloubkovou hydrataci a regeneraci.

 

ALGAKTIV ® GenoFix Nite (extrakt z chlorelly, sladkovodní řasy) poskytuje hloubkovou noční regeneraci pomocí enzymů, které jsou aktivní právě během této doby. Zabraňuje oxidačnímu stresu a tím i stárnutí buněk. Zlepšuje pevnost pleti o 16 % už za 28 dní. Redukuje vrásky o 15 % za 10 dní.

Kyselina hyaluronová tvoří jednu z hlavních součástí mezibuněčných hmot a tkání organismů. Váže na sebe velké množství vody a je nápomocná při hojení jizev. Posiluje pevnost a pružnost pokožky, podporuje tvorbu nových kolagenových a elastinových vláken. Dokáže proniknout do hlubších vrstev kůže, pleť vyživit, vyhladit a hydratovat zevnitř.

APLIKACE: Naneste na pleť štědrou vrstvu masky, vmasírujte a nechte působit minimálně 15 minut před tím, než si půjdete lehnout do postele. Během této doby se můžete protáhnout, vyčistit si zuby či připravit si šálek heřmánkového čaje. Ráno po probuzení svůj obličej opláchněte vlažnou vodou a pleť jemně osušte. Můžete poté nanést váš oblíbený denní krém či sérum.

Řekněte ANO 8 hodinové buňkové regeneraci za pouhé 4 hodiny, hloubkové výživě pleti a redukci vrásek i vy.

 

Doporučujeme vyzkoušet:


Krásná dáma
Zobrazit více


1minutový hydratační tělový krém
Zobrazit více


Hydratační vodopád
Zobrazit více