🚚Doprava ZDARMA! Pro objednávky nad 1 500 Kč

9x hip hip hurá. Oblíbené masky z kolekce 77 se vrací zpět

Návrat krále? Tak by se dal nazvat návrat 9 ikonických masek od Havlíkovy Apotéky. Praví milovníci naší kosmetiky si jistě pomatují kolekci 77 masek, které byly potěšením pro pleť a zpestřením nejedné koupelny. Nasloucháme vašim tužbám a 9 nejoblíbenějších z nich je nyní opět dostupných na eshopu i ve všech prodejnách. Tušíte které to jsou?

 

Červená řepa. Skutečný dar matky země je nejen důležitou zeleninou pro pročištění krevního oběhu a celkové očisty těla, dokáže zázraky i s vaší pletí. Povzbuzující ranní krémová maska s výtažkem z červené řepy a ginkgo biloby (AKOWELL™ ENERGY) dodává pleti energii, vyživuje ji a činí ji pružnější. Červená řepa je bohatá na draslík, vápník, železo, zinek, sodík, hořčík nebo vitamíny B, C a E.

Hezké sny. Zatím co naše tělo odpočívá a nabírá síly na další den, naše pokožka zahajuje noční směnu. Díky očistným procesům vylučuje vše, co do našeho těla nepatří. Regenerační krémová maska s kyselinou hyaluronovou na pleť působí celou noc. Obsahuje klinicky ověřenou aktivní látku ALGAKTIV ® GenoFix Nite pro vypnutí pleti, redukci vrásek, hloubkovou hydrataci a regeneraci všech typů pleti.

Kolagen. Ranní krémová maska pleti dopřeje hydrataci a vypnutí. Obsahuje přírodní kolagen a bambucké máslo. Je to dokonalá výživa pro pleť, které chybí život a touží po mladistvém vzhledu. Doplněním kolagenu přispíváme k rovnováze bílkovinových zásob, které jsou velmi důležité pro stav tkání. Rostlinný kolagen zpomaluje projevy předčasného stárnutí, snižuje viditelnost vrásek, změkčuje pokožku.

 

Kyselina Hyaluronová. Ranní krémová maska na pleť, která zajistí hloubkovou hydrataci a vypnutí suché a zralé pleti. Jak již název napovídá, obsahuje právě zmíněnou kyselinu hyaluronovou a bambucké máslo. Chrání pleť před negativními vlivy, váže velké množství vody a je nápomocná při hojení jizev. Je vhodná pro všechny typy pleti, i tu nejcitlivější, mastnou a problematickou. Neucpává póry, nedráždí a působí protizánětlivě.

Liči. Ranní krémová pleťová maska s extraktem z liči a bambuckým máslem, která rozjasní a zpevní každou pleť, které chybí život a vitalita. Liči je bohaté na antioxidanty. Obsahuje velkou dávku vitaminu C, dále riboflavin (zdroj vitamínu B2), niacin (zdroj vitaminu B3), minerály a stopové prvky jako sodík, vápník nebo draslík a jiné prospěšné látky. Zabraňuje předčasným známkám stárnutí a pomáhá odstraňovat skvrny na pokožce.

Opuncie. Tato maska zanechá pleť jemnou a rozzářenou. Je bohatým zdrojem vlákniny, vitaminů C a B, ale nachází se v ní také množství alkaloidů, aminokyselin i minerálních látek jako vápník, hořčík, draslík nebo železo. Působí proti tvorbě vrásek a občas se jí dokonce přezdívá i přírodní botox. Peeling z malinových zrníček se postará o správné prokrvení pokožky, odstraní odumřelé kožní buňky a nečistoty usazené v pórech.

 

Růže Damašská je jednou z nejvzácnějších ingrediencí vůbec. Tato noční krémová maska s nádhernou vůní obsahuje i kyselinu hyaluronovou a aktivní látku ALGAKTIV ® GenoFix Nite. Růže damašská má silně ženskou, květinovou vůni a ze všech růží jí bylo dáno aroma jednoznačně nejvýraznější. Vykazuje protizánětlivé, antiseptické, antibakteriální, dezinfekční a antioxidační účinky.

Růžový jíl. Ačkoli se jedná o jemnou péči, její schopnosti jsou více než účinné. Růžový jíl bývá tvořen směsí bílého a červeného jílu a svou barvu získává díky železu, které pleť posílí. Jeho výborné exfoliační, čisticí a detoxikační vlastnosti se postarají o odstranění ztvrdlé pokožky a odumřelých buněk. Zlepší texturu pleti a zanechá ji jemnou, pružnou a krásně zářivou. Extrakt z měsíčku má protizánětlivé, antibakteriální, antiseptické i antioxidační účinky.

Vitamín C. Silně antioxidační ranní krémová maska na pleť s obsahem Superox-C™ a bambuckého másla, která  nabídne prevenci před tvorbou prvních příznaků stárnutí. Vitamín C sjednocuje barevný tón pokožky a pomáhá hojit světlé strie a narušené tkáně. Má skvělé protizánětlivé účinky, které z něho dělají skvělého parťáka i při léčbě akné. Vitamín C podporuje tvorbu kolagenu až o 31%, čímž pleti dodává mladistvý a svěží vzhled.