🚚Doprava ZDARMA! Pro objednávky nad 1 500 Kč

Oslavte s námi začátek léta a přivítejte návrat ikon!

Chcete zažít něco výjimečného? 9 oblíbených masek z legendární kolekce 77 se vrací opět na scénu.

Připojte se k nám 20. června a oslavte s námi jejich návrat ve všech našich prodejnách! Čeká na vás přípitek dámským likérem s proseccem, míchání vlastní masky, vzorečky zdarma nebo dárky k nákupu.

Potřebujete vaše pleť hydratovat a rozjasnit? Nebo zmatnit a redukovat viditelnost pórů? Namíchejte si vlastní masku, která bude přesně podle gusta vaší pleti. Mimo vzoreček vlastní masky si můžete nové masky rovnou i koupit.

 

A to není vše, máme pro vás připravené dárky. Když si zakoupíte tři libovolné masky, dostanete od nás jako dárek jemný štětec na jejich aplikaci. Pokud si vyberete pět masek, odnesete si kromě štětce i Petriho misku na míchání masek. Můžete si ji připravit večer a namíchanou uchovat v lednici. Ráno už jen jemnými doteky štětce nanést. Vychlazená maska nejen zklidní pleť, ale pomůže i proti ranním otlačeninám.

Nepropásněte tuto výjimečnou příležitost oslavit krásu a zdraví vaší pleti. Těšíme se na vás 20. června ve všech našich prodejnách v České republice a na Slovensku. Přijďte a sdílejte s námi radost z krásy!