🚚 Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč

Získali jsme nová ocenění

Ve dnech 5. a 6. 4. 2024 jsme se zúčastnili kosmetického veletrhu For Beauty💅🏼v PVA EXPO PRAHA. Kromě prezentace našich produktů jsme se již tradičně zúčastnili ocenění za inovativní a ekologicky čistý produkt. Z veletrhu si nakonec odnášíme hned čtyři krásné ceny za produkty, na které jsme náležitě pyšní!

Ocenění Inovativní produkt 🏆

  • denní krém Elixír mládí a krásy - přestože se jedná o krém inspirovaný recepturou již ze 16. století, z veletrhu si odnesl zlatý pohár za inovativní produkt. Aby ne, krém jsme obohatili o aktivní látky Juvinity™ a LIFT Oléoactif®, které výrazně bojují proti stárnutí pleti.
  • 3minutová ranní maska Detox - zlatý pohár získala i maska plná vitamínů, antioxidantů a chlorofylu pro povzbuzení unavené a zešedlé pleti.

Ocenění Modrá planeta🌍za ekologicky čistý produkt 

Mimo jiné jsme se zúčastnili také prestižní soutěže Pure Beauty Global Awards 2024. S radostí a hrdostí oznamujeme, že naše ikonické intimní sérum Venuše a 3minutová ranní maska Detox se staly finalisty. 🏆 Slavnostní vyhlášení cen proběhne v květnu v Londýně, ale pro nás jsou již teď oba produkty vítězové 🥇 Už jste je vyzkoušeli? 🥰