Zavřít

ACTICIRE®

(Jojoba esters, Acacia Decurrens Wax, Helianthus Wax)
Původ:

V dnešní době jsou multifunkční přísady požadovány stále více a více. Acticire je proto zajímavou aktivní látkou. Má totiž schopnosti zavádět vodu i bez vodné formulace. Acticire je 100% rostlinná látka založená na komplexu vosků složeného z jojobového vosku, vosku z keře akácie a vosku ze slunečnice. Vytváří jemný film chránící pokožku před ztrátou vody.

Jojobový vosk je jediný vosk, který je kapalný při pokojové teplotě. Důvodem je jeho složení tvořené nenasycenými estery mastných alkoholů kombinované s nenasycenými mastnými kyselinami. Vosk z akácie je měkčí, ale za to má složitější složení, které zahrnuje estery s dlouhým řetězcem, uhlovodíky a menší množství triterpenoidních alkoholů. Sluneční vosk je naopak tvrdý, tepelně stabilní a složený z plně nasycených mono-esterů. V péči o pokožku působí Acticire® jako změkčovadlo. Dodává pokožce jemnost a jako aktivní, opravující, chránící a zvlhčující látka se stará i o velmi suchou poškozenou pokožku. Přináší nejen formulacím pro péči o pleť, ale i jiným kosmetickým produktům zahušťovací funkci, bohatost na složení a luxus v textuře. V rtěnkách a bezvodých balzámech má jedinečnou schopnost umožnit začlenění i aktivním látkám rozpustných ve vodě, aniž by ztratil na své stabilní formulaci. 

tip: Pokud vás trápí suché rty, zkuste se porozhlédnou nejen po balzámu, ale i rtěnce obsahující tuto látku.

Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací
Souhlasím