Blahodárná brambora

Brambory jsou cenným zdrojem vitamínů a minerálů a právě proto jsou vhodné nejen v kuchyni, ale stávají se skvělým pomocníkem právě v péči o naši pleť. Vysoký obsah vitamínu C napomáhá k projasnění pleti a vitamíny ze skupiny B zase snižují riziko tvorby akné. Rovněž obsahují škroby, cukry, proteiny a minerály, které působí chladivým a zklidňujícím efektem. Podporují výživu tkání, pokožky a buněčné regenerace.

Jakmile se před námi otevírá tento seznam složek, které jedna vedle druhé prospívají našemu zdraví, a rozvíjejí krásu každé z nás, přidaly jsme tento zázrak v podobě brambory do mnoha našich produktů. Naše společná cesta může začít..

Brambora působí na naši pleť i tělo nejlépe, pokud je v tekuté formě. Naše tělo můžeme každým dnem potěšit sprchovým gelem „Jsi krásná a milovaná“, který nám tento fakt, bude připomínat každý den a naše tělo se bude rozplývat v náručí vůně maliny a smyslné vanilky. Stejně tak tomu bude v objetí jemné textury sprchového gelu „Moje krásné tělo“, kdy nás pohladí jemnost levandule a nám se bude usínat jako při západech slunce v Provance. Sladce a naplněně štěstím.

Brambora má zvláčňující a zklidňující účinky. Obsažená ve sprchových gelech dodává pokožce vláhu a uzamyká v pleti vodu. Také napomáhá ke zpomalení přirozeného stárnutí kůže.

Kdykoli naše pleť zatouží po osvěžení, za jakéhokoli dne, můžeme sáhnout po Bylinné osvěžující a hydratační vodě. V chladných dnech dodá naší pleti potřebnou hydrataci a péči. Naše mrazem ošlehané tváře dokáže brambora zklidnit a dodá pleti potřebné minerály.

V nabídce produktů s obsahem brambory najdeme i jeden, který svými účinky, vůní a texturou, do naší péče o pleť přinese něco zcela nového. Krém Andělská tvář, je skutečně jako mana pro naši pleť z říše snů. S prvním nanesením si naši pozornost pravděpodobně získá hlavně vůně, avšak poté se s každým dalším dnem zamilováváme víc a víc do stále svěžejšího vzhledu naší pleti.

Ale tím naše cesta nekončí. Extrakt z hlíz brambor se nachází i v našem zázračném séru. Hraběnčino sérum je pro každou z nás, která touží po vyhlazené, hydratované a regenerované pleti. Má protizánětlivé a zklidňující účinky přičemž naši pleť nádherné zjemňuje. Každé pohlazení naší tváře se stává podmanivějším.

Pojďme se společně opět nechat hýčkat zázrakem, stvořeným v naší zemi, pro nás. Pro tebe i pro mě.