Představujeme nové dětské produkty

Jemná přírodní péče pro naše nejmenší je tady. Šetrné organické produkty pro každodenní péči ocení každá milující maminka, která chce pro své děti tu nejčistší organickou kosmetiku.

Luční poupátko je jemný dětský šampon vyrobený z pečlivě vybraných lokálních bylinek. „Šampon je určen pro každodenní šetrné mytí vlásků a tělíčka našich nejmenších. Dětskou pokožku vyváženě hydratuje, vyživuje, zjemňuje a šetrně o ni pečuje. Zároveň podporuje růst a lesk jemných vlásků,“ říká Kristína Bradáčová, produktová manažerka Havlíkovy apotéky. Mezi účinné složky patří kopřiva, lopuch, levandule, ořešák, rooibos, světlík, oves, pohanka, rozmarýn, sléz, chmel, blahovičník a citron. Cena: 383 Kč / 200 ml.

Voňavé mláďátko je dětské pečující tělové mléko pro sametovou pokožku s aktivní látkou Fucocert®. Jedná se o látku, která zaručuje dlouhodobou hydrataci pokožky. Při kontaktu s kůží tvoří na jejím povrchu ochranný film, který ji chrání před nepříznivými vlivy. „Působením hydrolytických enzymů se látka Fucocert® rozkládá na jednoduché cukry se silným hydratačním potenciálem. Tyto cukry jsou vázané na povrchu kožních buněk, čímž předcházejí vzniku alergických kožních reakcí a zánětlivých procesů,“ vysvětluje Kristína Bradáčová, produktová manažerka Havlíkovy apotéky. Mezi další důležité složky tohoto mléka patří makadamiový olej, bambucké máslo, extrakty z řebříčku, měsíčku a jitrocele a esenciální olej z heřmánku. Cena: 424 Kč / 200 ml.

Oba organické produkty jsou dermatologicky testovány pro dětskou pokožku. Jsou vhodné pro všechny děti již od narození.

 

Havlíkova apotéka
Havlíkova apotéka je česká firma s tradicí, která si zakládá na bezkonkurenční kvalitě svých produktů.

Produkty z Apotéky v sobě spojují moderní vědu, organické suroviny, receptury prověřené časem a dávnou historii bylinek, které od pradávna měly známé léčivé účinky. Na ingredience a jejich kvalitu, které Apotéka používá při výrobě kosmetiky, je kladen nekompromisní důraz. Lokální bylinky si sami pěstují ve vlastních eko zahradách v Chářovicích a ty, které v Česku nerostou, získávají od certifikovaných dodavatelů v té nejvyšší možné kvalitě. Udržitelnost je pro Apotéku prioritou. Co z přírody získá, to se jí také snaží vrátit zpět. Místo klasických obalů používají obaly z recyklovaného papíru a hliníkové tuby, které jsou 100% recyklovatelné. Použité obalové materiály mohou zákaznice vrátit zpět do prodejen, kde se postarají o jejich recyklaci. Unikátní projekt s osivem lučních květin pro zákaznice Apotéky podporuje rozkvět českých a slovenských luk. Posláním Havlíkovy apotéky je dělat radost a spojovat zákazníky s nejčistší krásou přírody, tradicí, upřímností a něžností. Protože láska, kterou cítíte k sobě a ke svému tělu je tím nejkrásnějším darem přírody.