Z veletrhu For Beauty odcházíme se 3 oceněními

Každý rok se v pražských Letňanech koná veletrh plný krásy a inspirace For Beauty. Součástí veletrhu bývá i vyhlášení výsledků soutěže Modrá planeta, jež oceňuje nejvíce ekologicky čisté produkty. Letos máme opravdu velkou radost, jelikož jsme získali hned tři ocenění. Které produkty se oceněním mohou pyšnit?

Intimní sérum Venuše
Naše nejčerstvější novinka. Lehounké sérum pro intimní partie s něžnou vůní růže damašské, vanilky a lotosu. Aktivní látky SKINectura™, kyselina hyaluronová a laktobacily zajistí omlazení, hydrataci a zpevnění nejcitlivější oblasti ženského těla. Navíc vašemu klínu dodá opojnou vůni růže, vanilky a lotosu, která působí jako silné afrodiziakum.

Čisticí a odličovací pleťové sérum „Znova sladkých 20 let :)“
Věk je jenom číslo. Každá, i zralejší pleť, může zářit spolu se svou majitelkou. Stačí o ni pečovat už při odličování – dodat energii, vypnout pleť, minimalizovat vrásky a ochránit před volnými radikály. My v Apotéce našim čisticím a odličovacím sérům říkáme „superpotraviny pro pleť“.

Obsahují totiž ty nejsilnější a nejúčinnější přírodní látky, které prospívají našemu tělu při konzumaci i při aplikaci na pleť. Toto sérum má jemnou gelovou konzistenci, kterou si vaše pleť opravdu zamiluje.

Čisticí pleťový balzám Sametové pohlazení
Pokud vaše pleť přímo volá po zmatnění a jemné exfoliaci, aby se mohla znovu nadechnou a zazářit, pak je zjemňující a matující balzám to pravé pro vaši tvář. Užijte si kombinaci jedinečného bílého jílu z Francie, zmatňujícího kaolínu a Salixinu® (fermentovaný extrakt z dánské červené vrby). Zklidněná, vyživená a vyčištěná pokožka vám prozáří den nebo naopak bude tou nejlepší přípravou na očistný spánek.

Veletrh kosmetiky, kadeřnictví, nehtového designu a péče o nohy For Beauty se koná vždy dvakrát ročně - na jaře a na podzim. Sledujte naše sociální sítě (Facebook, Instagram) a přijďte se za námi příště podívat.