Jak nastartovat i zakončit svůj den s Havlíkovou apotékou

Po probuzení je důležité připravit svou pleť na nanesení kosmetických produktů i make-upu očistným rituálem. Pleť během noci vyloučila na povrch nadbytečný maz, pot a nečistoty z předchozího dne a Pečující a čisticí ranní maska (3 minutová) vaši pleť dokonale nastartuje, dodá jí vitamíny, vyživí a účinně hydratuje, čímž pleť získá na jasu a zdravém vzhledu. A to vše, jak již samotný název masky napovídá, během pouhých tří minut.

1. minuta čistí od nadbytečného mazu a nečistot,
2. minuta vyživuje a hydratuje,
3. minuta uzavírá póry a zanechává vaši pleť krásně hebkou, šťastnou a svěží.

Do Pečující a čisticí ranní masky jsme přidali jen ty nejlepší organické ingredience: rozmarýnový olej, který chrání před zplodinami z ovzduší a pomáhá v péči o aknózní pleť, zklidňující levandulový olej, slunečnicový olej, který je významným zdrojem vitaminu E a regenerační konopný olej.

Stejně tak večerní čištění a odličování by mělo být součástí vaší každodenní rutiny. Odličovací maska Hebká tvářička je nejjemnější formou odlíčení pro vaši tvář. Konec drastického odličování pro ty, kterým nevyhovují odličovací vody. Navíc obsahuje řadu pečujících složek, všechny organického původu. Najdete mezi nimi bambucké máslo, bohaté na vitaminy A, D, E a chrání hydrolipidickou bariéru pokožky. Meduňkový extrakt pomáhá tlumit zarudnutí pokožky a má antioxidační účinky, navíc patří k nejpoužívanějším lokálním bylinkám.

Proč odličovací maska?

Lehká konzistence, kterou oceníte nejen v létě. Na rozdíl od odličovacího mléka nechte odličovací masku na pleti chviličku působit, tím rozpustíte daleko více nečistot. Vaše pleť bude vyčištěná, sametově jemná a vyživená. Odličovací maska neucpává póry a je vhodná pro všechny typy pleti včetně citlivé. Jde z pokožky snadno smýt vodou, nemusíte tedy plýtvat vatovými tamponky. Budete tedy šetrné nejen ke své pleti, ale také k přírodě. Když se spojí Havlíkova apotéka a samotná matka příroda, vzniknou ty nejúčinnější produkty pro vaši pleť. Stačí si jen vybrat, protože vaše pleť si zaslouží být šťastná.