Jak se chránit před zimním sluníčkem

Východy a západy sluníčka jsou pro někoho momenty, kdy náhle neexistuje nic než přítomný okamžik a přichází inspirace, touha tvořit, políbit se či si jen říci, za co a proč jsme vděční. Jsou to vzácné a překrásné momenty, a ačkoli slunce vychází a zapadá každým dnem, tyto chvíle jsou neopakovatelné. A to i v případě, kdy jej pozorujeme zachumlaní v šále, s doprovodem tance padajících sněhových vloček. Náhle pocítíme více radosti a chuti prožít vše naplno. Ne nadarmo se říká, že pokud se otočíme ke slunci, všechny stíny padnou za nás.

Sluníčko nás dokáže líbat celý den, nepožaduje nic zpět a nejen proto ho tolik milujeme. Dokáže vnést světlo a teplo do našich duší i všedních dní. Jeho polibky zahřejí a dodají naší pleti i tolik blahodárný vitamín D.

Někdy však umíme podcenit situaci a spálení naší jemné kůže na sebe nenechá dlouho čekat. Často se ani neukáže hned ale až za pár hodin či druhý den.

Mnohé z nás milují horské štíty a procházky zasněženou krajinou. I v chladných dnech se nejedna z nás spálila pod žárem horkých paprsků, které v horách sílí s každým naším dalším krokem.

Tyto sluncem zalité dny pro nás mohou být ještě krásnějšími, pokud zvolíme produkty, které naši pleť ochrání a budou o ni s láskou pečovat.

Naší filosofií je čerpat z přírody a využívat její dary. Proto naše opalovací řada neobsahuje chemické filtry a zároveň přináší spolehlivou ochranu.

Zahalte se do jemného závoje krémů, které zanechávají pouze velmi tenkou bílou vrstvu a zároveň pokožku krásně hydratují.

V zimních měsících, kdy jsme mnohdy zahaleni do teploučkých svetrů a roláků, je nejdůležitější, chránit především naši pleť, která je vystavena slunci nejvíce.

Náš opalovací krém na pleť a dekolt chrání jemnou pleť tváře a dekoltu před škodlivými UV paprsky, které mnohdy způsobují předčasné stárnutí pleti. Minerální filtry pokožku chrání, kyselina hyaluronová vyhlazuje a arganový olej vyživuje. Extrakt z jedinečné mořské „zlaté“ řasy, pomáhá oddálit zčervenání a podráždění pleti.

V případě ochrany pokožky našeho těla, můžeme sáhnout po opalovací emulzi, která rovněž obsahuje složky, které nejen chrání ale i vyhlazují a pečují. I zde najdeme extrakt ze zázračné „zlaté“ řasy, která zklidňuje, hydratuje a pomáhá redukovat vrásky.

Nezapomínáme ani na naše milované děti a proto vznikly produkty ušité pro jejich líbeznou pokožku jako na míru. Jsou dermatologicky testované, výživné a jediné co jim chybí, jsou jemné prstíky, které by je hravě nanesly na pokožku.

Ať už je léto nebo zima, naše pleť dozajista ocení naši péči. Tak jako naše nohy chrání před zimou teploučké ponožky, stejně tak může opalovací krém zahalit do kabátku naši pokožku a tím ji přinést výživu a ochranu. Díky tomu, jsme pro sebe opravdu udělali to nejlepší.

A právě to, je pro nás tím nejdůležitějším.

Já a mé tělo. Jeden z nejúžasnějších vztahů, který můžeme mít, je právě tento.

Pečujme o něj tak, jak nejlépe dovedeme a s otevřeným srdcem dělejme vše, co v nás umocňuje radost a dobrý pocit.

Sluníčko nám bude jen takovým přítelem, jakým jsme my, sami sobě.