Jít do hloubky aneb trendy třífázové čištění pleti a jak na to?

Přiznejme si to: všechny toužíme po dokonale hebké pleti, jenže občas čištění a odličování trochu podceňujeme, nechce se nám a malinko hřešíme. Jednofázové čištění pleti už zkrátka nestačí. Nejaktuálnějším trendem v péči o pleť je dvou až třífázové čištění. Jak na to? Stačí dodržovat tyto tři jednoduché kroky...

1.
K odstranění hrubých nečistot jako je make-up, mikroskopické částečky prachu a smogu vždy používejte odličovač s olejovou složkou. Odličovací maska Hebká tvářička s bambuckým máslem rozpustí všechny škodliviny, se kterými přišla vaše pleť do styku během dne.

2.
Druhý krok patří dočištění a vyživení pleti vitamíny. Naše superpotravinová čistící séra v gelové konzistenci dodají pleti přesně to, co si žádá.

3. 
Několikrát do týdne si můžete před spaním dopřát také hloubkové čištění a exfoliaci s novinkou Sametové pohlazení - jílovým balzámem, který obsahuje aktivní látku Salixin® (extrakt z fermentované kůry vrby nachové) pro zjemnění a detoxikaci pleti.

Ať už se rozhodnete pouze pro jeden krok nebo pleti dopřejete komplexní péči, nikdy nezapomínejte zakončit očistný rituál nanesením pleťového séra a krému. Mezi naše nejoblíbenější kombinace patří kyselina hyaluronová, která potěší vaši pleť štědrou dávkou hydratace a Havlíkův přírodní zázrak považovaný za konzervant mládí. Ale o tom zase někdy příště...