Nejkrásnější nevěstě v nejkrásnější den

Svatba je jedním z nejkrásnějších životních momentů už jen proto, že na místě ke kterému vedou naše kroky, stojí člověk, se kterým chceme sdílet svůj život. Je to člověk, který nás miluje přesně takové, jaké jsme a tuto vzájemnou lásku oslavujeme tímto výjimečným a neopakovatelným dnem.

Dnem, který je jen náš.

Mnohé z nás o svatbě sní už od dětských let a odpoledne strávených sledováním těch nejkrásnějších konců našich oblíbených příběhů.

A některé z nás, ať už plné očekávání anebo překvapené zjistíme, že jsme nalezly někoho, s kým jsme připraveny vykročit na společnou cestu životem a sdílet každý okamžik, radosti i někdy nelehké chvíle.

Nalezení takového člověka je pro nás skutečným darem. Obzvlášť poté v momentu, kdy se naše pohledy střetnou za zvuku toho pro nás v tento den nejkrásnějšího slova „ano“. Za slibu nekončící lásky a vzájemné opory se naše srdce rozezní a my máme tento den vrytý do paměti po celý život.

Každá z nás se chce tento den ještě víc, než kterýkoli jiný cítit krásná. Chceme vstoupit do uličky, kterou míříme za naším milovaným s alespoň z poloviny tak zářící pletí, jako jsou oči našeho protějšku při každičkém pohledu na nás.

Tak jako si vybíráme šaty, které budou součástí vzpomínky, a právě v nich tento moment prožijeme, můžeme si dopřát i jemnou péči v podobě produktů, které jsou pro nás vytvořené jako na míru.

Právě náš krém „Milovaná žena“ je odrazem toho, jako ženou již a nejen dnes jsme. Jemná levandule hladí naši pleť, tak jako dlaň našeho milovaného. Náš společný polibek je chvílí, kdy se zastaví čas. Pro tento moment můžeme našim rtům dopřát dotek voňavé kávy obsažení v našem balzámu na rty, u které si užíváme přítomnost toho druhého během každého společně stráveného rána.

Naše rty by měly být líbány každý den a tento okamžik je toho příslibem.

Mycí elixír nás zase zahrne citlivou a něžnou péčí levandule a kopřivy.

Po noci strávené oslavou lásky a tancem, se díky masce pařba, můžeme i druhý den cítit tak krásné jako o našem svatebním dni. Svěží a připravené prožít tento nový den s naším mužem po boku.

Líbánky mohou začít.