Nepřehlédněte nové oční krémy

Říká se, že oči jsou zrcadlem duše. Váš pohled prozradí, co právě prožíváte a stav jemného očního okolí zrovna tak. Pečujme tedy nejen o duši, ale i o ona citlivá místa kolem očí, která jsou každodenně zatěžována stresem, vlivem modrého světla z displejů a znečištěným ovzduším. Nové oční krémy pro ženy i muže, které právě dorazily na prodejny, váš pohled opět rozzáří a zklidní.

Už názvy našich novinek v péči o oční okolí mluví jasnou řečí: Zářivý pohled je tu, aby osvěžil a rozjasnil oční okolí ženám a Pohled lovce to samé poskytne jejich mužským protějškům. Oba dva krémy jsou určeny pro unavené oční okolí bez energie. Oba probouzejí, aktivují a regenerují kožní buňky díky složení, kterému vévodí Early Boost – přírodní taurin z růžové korálové řasy, který funguje jako "rostlinný energeťák" pro kožní buňky a chrání tělu přirozenou kyselinu hyaluronovou.

Dokonalou výživu tkáním poskytuje také další složka, kterou je mateří kašička. Regeneraci a zklidnění má na starost takzvaný „sibiřský zázrak“ čili rakytník. Detoxikační dotek rozmarýnu je nepostradatelnou součástí složení obou krémů. Makadamiový a makový olej také vyživují a každý specificky chrání naši pleť.

Pro dosažení kýženého zářivého pohledu a vyhlazení jemných vrásek je vhodné aplikovat vždy ráno a večer na vyčištěnou pleť – ideálně vklepat či jemně vmasírovat.

Péče těmi správnými přípravky je pro tenkou pokožku v okolí očí nesmírně důležitá. Je zárukou pronikavého pohledu s jiskrou a espritem, ale i potlačení známek přirozeného stárnutí. Sebevědomí jde ruku v ruce se sebeláskou, tak se mějte rádi – bude vám to vidět na očích.